Uitkomst Berekening

Berekening
Je vorige leven wordt berekend aan de hand van de sterren. Alles staat in de sterren vast, ook welk emailadres je kiest! Aan de hand van het door jou gekozen emailadres kunnen we uitlezen welke personage je in je vorige leven was. Dit alles gebeurt via een uiterst geheime formule. Over de uitkomst van deze berekening kan niet gediscussiëerd worden.

Uitkomst
Aan de uitkomst van de berekening kunnen geen rechten worden ontleend, de berekening is slechts een inschatting van je vorige leven. Bij de uitkomst van bijvoorbeeld Elvis kun je dus geen aanspraak maken op het landgoed Graceland. Ook de uitkomst leeuw geeft je niet het recht om willekeurig mensen aan te vallen.

Sterren
Er kan een fout in de berekening optreden wanneer de stand van de sterren verkeerd is waargenomen. Om de precisie van de berekening te verbeteren hebben wij betere meetapparatuur nodig. Mocht je ons in deze financieel kunnen steunen, neem dan even contact met ons op via het daarvoor bestemde contactformulier.

Risico's
Watwasik.nl is op geen manier verantwoordelijk te stellen voor enige geleden schade na gebruikmaking van onze service. Houd er rekening mee dat de uitkomst van de berekening je leven totaal kan veranderen ;-)